Cursus babymassage

Ben je op zoek naar een mooie en liefdevolle manier om je baby te laten ontspannen? Dan is babymassage perfect voor jou! Het zal het contact tussen jou en je baby nog sterker maken en jullie onderlinge band verbeteren. Door babymassage leer je de lichaamstaal van je baby beter begrijpen, waardoor je goed kunt inspelen op zijn of haar behoeften. Bovendien heeft de massage een positief effect op zowel de lichamelijke als geestelijke ontwikkeling van je baby. Dus, als je baby last heeft van onrust, moeite heeft met slapen, zich vaak overstrekt of last heeft van darmkrampjes, kan het masseren helpen om hem of haar te laten ontspannen.
Zorgoplossingen: Babymassage

Wanneer is babymassage geschikt?

Wil je graag leren hoe je je baby een ontspannende lichaamsmassage kunt geven? In deze cursus zul je verschillende technieken leren. Deze technieken zijn gebaseerd op de Shantala-babymassage, maar zijn aangepast volgens de Babymassage Nederland methode. Over het algemeen zijn de technieken vergelijkbaar, maar de volgorde en de manier van masseren zijn beter afgestemd op baby’s in westerse landen. We besteden meer aandacht aan rust en ontspanning, en er zijn specifieke technieken ontwikkeld om te helpen bij verschillende klachten. Daarnaast zullen we tijdens de cursus baby-yoga-oefeningen doen om je baby optimaal te laten ontspannen.

Hoe ziet de babymassage cursus eruit?

Inschrijven

Lessen volgen

Examen

Certfitifcaat

Voor wie?

De cursus babymassage is voor jou bedoeld wanneer je een ouder of verzorger bent van een baby vanaf 6 weken tot 9 maanden oud.

Kosten

De kosten voor de cursus babymassage bedragen €99 voor vier uitgebreide lessen van anderhalf uur.

Vakbekwaamheid

Fysiotherapie Woudrichem beschikt over de juiste kennis en vakbekwaamheid om een cursus babymassage te geven. Je kunt erop vertrouwen dat wij de juiste technieken en methoden zullen hanteren om jou en je baby tijdens de cursus te begeleiden.

Hier staan we voor!

Team Fysiotherapie Woudrichem
Toegankelijk

We staan open voor iedere hulpvraag, van eenvoudig tot en met complexe gezondheidsproblemen.

Deskundig

Ieder van ons blijft zich continu verdiepen in het vakgebied met als doel jou zo optimaal mogelijk te kunnen helpen.

Persoonlijk

Op een begripvolle en begrijpelijke manier begeleiden en ondersteunen we bij jouw herstelproces. Daarbij houden we rekening met jouw vragen en wensen.

Fysiotherapie Woudrichem