Individuele trainingsbegeleiding

Onze begeleider richt zich met name op wielrenners en mountainbikers die meer uit hun huidige prestaties willen halen.
Zorgoplossingen: Individuele trainingsbegeleiding

Voor wie is individuele trainingsbegeleiding geschikt?

Voor iedere fietser, op zowel amateur- als professioneel niveau, die meer uit zijn trainingen wil halen, een hoger doel voor ogen heeft of bewuster wil worden van de effecten van specifieke trainingen is deze begeleiding geschikt.

Individuele trainingsbegeleiding in 4 stappen

Afspraak plannen

Je kan ons makkelijk bereiken voor het plannen van een afspraak. We zorgen voor een goede afstemming tussen jou en jouw begeleider.

Intake

Tijdens de intake voor individuele trainingsbegeleiding staat jouw individuele situatie centraal. We bespreken jouw doelen, medische geschiedenis en eventuele beperkingen. Op basis hiervan en de uitkomsten van jouw inspanningstest stellen we een persoonlijk trainingsprogramma op dat veilig en effectief is voor jou.

Trainingstraject

Tijdens de individuele trainingsbegeleiding wordt je op afstand gevolgd door jouw begeleider en zijn er afhankelijk van de gekozen begeleidingsvorm diverse contactmomenten om jouw traject te bespreken en aan te scherpen.

Nazorg

Na het behalen van jouw doelen is nazorg belangrijk om jouw resultaten te behouden en verder te groeien. We bieden advies, ondersteuning en eventuele vervolgprogramma’s.

Voor wie?

Voor iedere fietser, op zowel amateur- als professioneel niveau, die meer uit zijn trainingen wil halen, een hoger doel voor ogen heeft of bewuster wil worden van de effecten van specifieke trainingen is deze begeleiding geschikt.

Kosten

De kosten voor de individuele trainingsbegeleiding en inspanningstesten vind u op de onze tarievenpagina.

Vakbekwaamheid

Jouw begeleider is een geregistreerd sportfysiotherapeut die naast zijn werk als fysiotherapeut 6 nationale titels in het mountainbiken heeft behaald.

Hier staan we voor!

Team Fysiotherapie Woudrichem
Toegankelijk

We staan open voor iedere hulpvraag, van eenvoudig tot en met complexe gezondheidsproblemen.

Deskundig

Ieder van ons blijft zich continu verdiepen in het vakgebied met als doel jou zo optimaal mogelijk te kunnen helpen.

Persoonlijk

Op een begripvolle en begrijpelijke manier begeleiden en ondersteunen we bij jouw herstelproces. Daarbij houden we rekening met jouw vragen en wensen.

Fysiotherapie Woudrichem